Z detského domova v Tŕní utiekol mladistvý Vlačuha

NETKY.SK • 6 Október 2015, 13:43 • 2 min
Z detského domova v Tŕní utiekol mladistvý Vlačuha

ZVOLEN - Zvolenská polícia pátra po nezvestnom 14-ročnom Ivanovi Vlačuhovi z obce Hodruša Hámre v okrese Žarnovica, ktorý ešte v sobotu 3. októbra o 15.45 h odišiel z detského domova Ratolesť Tŕnie na neznáme miesto. Mladistvý doteraz nepodal o sebe a ani o svojom pobyte žiadne informácie.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, nezvestný je fajčiar a je psychiatrickým pacientom. Musí užívať lieky, ktoré nemá pri sebe. Ivan Vlačuha je vysoký 170 cm, plnoštíhlej postavy, je tmavšej farby pleti, má hnedé krátke vlasy, hnedé oči a kolísavú chôdzu. Skutočný vek je 14 rokov, zdanlivý vek 17 rokov. Naposledy mal oblečené čierne tepláky, čiernu mikinu, biele tričko, červenú šiltovku a obuté mal čierne botasky. Nemal pri sebe žiadne doklady ani finančnú hotovosť.

"Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158," dodala Faltániová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies