Z Čírovej je už vydatá pani: Po deviatich rokoch vzťahu povedala áno!

NETKY.SK • 20 August 2017, 09:58 • 2 min
Z Čírovej je už vydatá pani: Po deviatich rokoch vzťahu povedala áno!

BRATISLAVA - Dvadsaťosemročná slovenská speváčka Mária Čírová sa v sobotu vydala za hudobníka a hudobného producenta Maroša Kachúta (43), informuje čas.sk.

slovakia

left justify in out

Čírová s Kachútom tvoria pár už deväť rokov a majú spolu dve deti, sedemročného Huga a päťročnú Zoe. Svoje "áno" si povedali v sobotu v Nitre pred viac ako stovkou pozvaných hostí.

 

S Maroškom sme boli zasnúbení celých deväť rokov,“ prezrádza speváčka.„Svadba bola teda od začiatku v pláne, ale ako to býva, vždy ju v plánoch niečo posunulo, v našom prípade narodenie prvého či druhého dieťatka, pracovné povinnosti a podobne. Pred pár mesiacmi sme sa obaja zhodli, že deti už vyrástli, takže už si svadbu užijú spolu s nami. Veľmi sa tešíme a vnímame to ako ďalší dôležitý životný posun v našom vzťahu. Myslím si, že je krásne a naozaj výnimočné, ak si niekto dokáže povedať áno aj po deviatich rokoch spoločného života a s dvomi deťmi. Som rada, že tento okamih prišiel práve teraz,“ dodáva Mária.

 

Dvojica sa rozhodla pozvať len svoju najbližšiu rodinu a najbližších priateľov. "Keďže obidvaja pochádzame z veľkých rodín, je to aj tak vyše sto hostí. S ostatnou časťou rodiny a priateľmi to oslávime dodatočne,“ povedal Kachút pre Nový Čas. Svadbu začali Čírová s Kachútom plánovať na jar tohto roku. "Pre niekoho je to neskoro, pre niekoho skoro. Podľa toho, ako spontánne žijete,“ vyjadrili sa pre Nový Čas.

 

Cesty úspešnej speváčky a uznávaného hudobného producenta sa skrížili pred rokmi vďaka spoločnej vášni k hudbe. Zoznámili sa v roku 2008 na autorskej súťaži Coca-Cola Pop Star. Obaja v nej zvíťazili, Marián sa stal v roku 2000 prvým víťazom súťaže so svojou kapelou Seven Days To Winter a Mária poslednou víťazkou v roku 2008. Bezprostredne po výhre Mária nahrala svoj debutový album Búrka.

 

Hudobným producentom albumu sa stal Marián Kachút. Mesiac po odovzdaní albumu sa z Márie a Mariána stala oficiálne dvojica nielen v práci ale i v súkromí. V roku 2009 sa im narodil prvorodený syn Hugo (8) a o tri roky neskôr dcéra Zoe (5). Marián Kachút je v súčasnosti Máriiným manželom, hudobným producentom i manažérom.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies