Z brutálnéj vraždy mladej ženy obvinili Prešovčana, hrozí mu až 20 rokov

NETKY.SK • 11 Máj 2017, 14:07 • 2 min
Z brutálnéj vraždy mladej ženy obvinili Prešovčana, hrozí mu až 20 rokov

PREŠOV – Prešovský krajský vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy mladej ženy 32-ročnému Prešovčana. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. V nedeľu (7. 5.) večer v Abranovciach v Prešovskom okrese našiel obyvateľ obce mŕtvolu ženy v značnom štádiu rozkladu. Telo sa nachádzalo v prístavbe jedného z neobývaných rodinných domov.

slovakia

left justify in out

Podľa policajných vyšetrovateľov, s najväčšou pravdepodobnosťou ide o 20-ročnú ženu z obce Kechnec v okrese Košice–okolie, ktorá bola nezvestná od februára tohto roku. Na definitívne potvrdenie totožnosti boli odobraté vzorky DNA.

 

Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, podľa predbežnej správy z pitvy, k usmrteniu došlo cudzím zavinením. „Páchateľ mal žene stlačiť rukami krk, pričom došlo k zlomeniu jazylky a následnému uduseniu,“ uviedol Džobanik.

 

Polícia už v deň nálezu nebohej zadržala ako podozrivé 32-ročného Prešovčana. Vyšetrovateľ vtedy začal trestné stíhanie pre zločin zabitia. Na základe zistených dôkazov bol skutok prekvalifikovaný na obzvlášť závažný zločin vraždy, z ktorého bol podozrivý muž aj obvinený. Prešovský krajský vyšetrovateľ naňho spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona