Z Bratislavy sa bude od leta lietať štyrikrát do týždňa do Skopje a Kyjeva

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 14:00 • 2 min
Z Bratislavy sa bude od leta lietať štyrikrát do týždňa do Skopje a Kyjeva

BRATISLAVA - Z bratislavského letiska Milana R. Štefánika sa bude od leta tohto roka lietať štyrikrát v týždni do Skopje v Macedónsku a aj do Kyjeva na Ukrajine. Letecká spoločnosť Wizz Air totiž zvýši na týchto linkách frekvenciu letov z dvoch na štyri týždenne.

slovakia

left justify in out

"Potvrdzuje sa, že uzatvorenie spolupráce s leteckým dopravcom Wizz Air bolo dobrým krokom. Dopravca ohlásil z Letiska Bratislava už päť nových leteckých spojení a vyššie frekvencie letov, čo prispeje k nárastu počtu cestujúcich v pravidelnej doprave," zhodnotil generálny riaditeľ letiska Ivan Trhlík.

 

Wizz Air pôsobí na bratislavskom letisku od 28. marca 2016, kedy spustil svoju prvú linku do Skopje s frekvenciou dvakrát do týždňa. Od 16. júla 2017 počet leteckých spojení na tejto trase zvýši na štyri, a to v každý pondelok, stredu, piatok a v nedeľu.

 

Čo sa týka letov do Kyjeva, tie dopravca prevádzkuje z Bratislavy od 17. decembra 2016 v každý utorok a sobotu. Od 25. augusta 2017 však ich počet zvýši na štyri, a to v každý pondelok, stredu, piatok a v nedeľu.

 

Dopravca zároveň pridá z Bratislavy aj nové letecké spojenia do Klužu-Napoca v Rumunsku od 10. marca a do Tuzly v Bosne a Hercegovine od 27. marca 2017. Od 30. júna ešte pribudne pravidelné letecké spojenie z Bratislavy do Varšavy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies