Z Bratislavy sa bude od konca októbra lietať do Bangkoku

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 13:20 • 2 min
Z Bratislavy sa bude od konca októbra lietať do Bangkoku

Bratislava 25. júla (TASR) - Z bratislavského Letiska Milana R. Štefánika pribudne od 31. októbra tohto roku nové letecké spojenie do Bangkoku v Thajsku. Letecká spoločnosť flydubai totiž pridáva od začiatku zimného letového poriadku takéto nové prestupné spojenie.

slovakia

left justify in out

Cestujúci tak budú môcť podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej letieť do Thajska s prestupom v Dubaji. "Spustenie letov do tejto destinácie je pre nás významným míľnikom, keďže cestujúcim z Dubaja a Bangkoku, či už idú za obchodom, alebo zábavou, ponúkame väčší výber a flexibilitu v rámci našej siete," opísal generálny riaditeľ flydubai Ghaith Al Ghaith.

Letecká spoločnosť zároveň od 31. októbra zvýši frekvenciu letov na trase Bratislava - Dubaj z pôvodných troch letov týždenne na štyri lety týždenne. Aj do Thajska tak budú môcť cestujúci lietať štyrikrát týždenne.

 

"O zvýšení frekvencií na štyrikrát týždenne sme s leteckou spoločnosťou flydubai rokovali od začiatku spustenia leteckého spojenia z Bratislavy do Dubaja v decembri 2014," priblížil generálny riaditeľ letiska Ivan Trhlík.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies