Z Bratislavy sa bude na jar lietať do Moskvy častejšie

NETKY.SK • 8 Február 2018, 11:29 • 2 min
Z Bratislavy sa bude na jar lietať do Moskvy častejšie

BRATISLAVA - Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa bude na jar lietať do Moskvy častejšie. Ruská spoločnosť Pobeda, ktorá prevádzkuje linku z Bratislavy do Moskvy-Vnukova zvýši od polovice apríla do konca mája počet frekvencií na päť letov týždenne.

slovakia

left justify in out

Ruský letecký dopravca počas letného letového poriadku, od konca marca, bude na linke medzi hlavnými mestami Ruska a Slovenska prevádzkovať najprv tri lety týždenne, a to v utorok, vo štvrtok a v nedeľu. "V týždni od 17. apríla pridáva frekvencie aj v piatky a nedele. Vybrať si až z piatich letov týždenne si tak môžu cestujúci do 26. mája," uviedla hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková.

Priame dvojhodinové lety medzi Moskvou a Bratislavou zabezpečuje Pobeda od 19. decembra 2015 lietadlami typu Boeing 737-800 Next Generation s kapacitou 189 cestujúcich. Na začiatku na linke fungovalo sedem letov týždenne. Letecké spojenie do Bratislavy začala Pobeda prevádzkovať ako svoju prvú zahraničnú pravidelnú linku mimo Ruska.

Letecká spoločnosť Pobeda je súčasťou skupiny Aeroflot. Ako jedna z najmladších leteckých spoločností v Rusku vznikla 1. decembra 2014.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies