Z Bratislavy pribudne od štvrtka nová pravidelná linka do Turecka

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 16:39 • 2 min
Z Bratislavy pribudne od štvrtka nová pravidelná linka do Turecka

BRATISLAVA - Z bratislavského Letiska Milana R. Štefánika pribudne od štvrtka 28. júna nová pravidelná letecká linka do tureckého letoviska Dalaman. Linku spúšťa letecký dopravca Ryanair s frekvenciou raz týždenne, každý štvrtok.

slovakia

left justify in out

"Letecká spoločnosť Ryanair otvára z Bratislavy tento rok osem nových leteckých liniek. V marci pribudli nové linky Ryanairu na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku, od júna zase linky do Eindhovenu v Holandsku a tureckého Dalamanu," vymenoval predseda predstavenstva letiska Jozef Pojedinec.

 

Zároveň doplnil, že od novembra pribudnú aj nové linky spoločnosti do Marrákeša v Maroku a ukrajinského Kyjeva-Boryspiľu.

Celkovo prevádzkuje Ryanair z Bratislavy počas tohto leta 25 pravidelných liniek. "To je historicky najvyšší počet pravidelných liniek od začiatku pôsobenia Ryanairu u nás od roku 2005," dodal Pojedinec.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona