Z Bratislavy môžu cestujúci od nedele využívať 44 pravidelných liniek do 41 destinácií

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 11:05 • 2 min
Z Bratislavy môžu cestujúci od nedele využívať 44 pravidelných liniek do 41 destinácií

BRATISLAVA - Z bratislavského Letiska Milana R. Štefánika budú môcť cestujúci od nedele 26. marca využiť 44 pravidelných liniek do 41 destinácií v 22 krajinách.

slovakia

left justify in out

Prináša ich nový letný letový poriadok, ktorý vstupuje v tento deň do platnosti. Okrem iného zavádza aj nové pravidelné linky do Bosny a Hercegoviny, či do bulharskej Sofie alebo do Varšavy v Poľsku.

 

Podľa generálneho riaditeľa letiska Ivana Trhlíka tak Bratislava ponúkne v porovnaní s minuloročným letným letovým poriadkom viac letov. "Kým tento rok majú cestujúci k dispozícii 41 destinácií v 22 krajinách, vlani to bolo 30 destinácií v 15 krajinách," vyčíslil Trhlík.

 

Novinkami sú podľa jeho slov linky spoločnosti Wizz Air do Tuzly v Bosne a Hercegovine, do Klužu-Napoca v Rumunsku a od 30. júna aj nové linky do Sofie a Varšavy. "V porovnaní s minuloročným letom pribudla aj linka Wizz Air do Kyjeva na Ukrajine a linky Ryanairu do Nišu v Srbsku a Leeds-Bradfordu vo Veľkej Británii," doplnil Trhlík.

 

Pravidelné linky a pravidelné charterové linky tak bude počas jari a leta prevádzkovať z Bratislavy sedem leteckých spoločností. Do ponuky letných liniek sa podľa letiska vracajú napríklad letecké spojenia na Korfu, do Malagy, na Mallorku, do Paríža-Beauvais, Trapani či Alghera od spoločnosti Ryanair.

 

Letový poriadok sa mení so zmenou času zo zimného na letný a naopak, teda pravidelne dvakrát ročne. Letný letový poriadok pre Letisko Bratislava bude platiť od 26. marca 2017 do ďalšej zmeny času, teda do 28. októbra 2017.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies