Z bratislavského letiska sa začne na jeseň lietať do Maroka

NETKY.SK • 10 Máj 2018, 13:41 • 2 min
Z bratislavského letiska sa začne na jeseň lietať do Maroka

BRATISLAVA - Z bratislavského letiska Milana R. Štefánika pribudne na jeseň nová letecká linka do afrického Marrákeša v Maroku. Lety spustí letecká spoločnosť Ryanair od 30. októbra s frekvenciou dvakrát týždenne.

slovakia

left justify in out

Z Bratislavy sa tak bude lietať do Marrákeša každý utorok a sobotu. Nová linka bude podľa marketingovej manažérky Ryanairu pre strednú a východnú Európu Olgy Pawlonky súčasťou zimného letového poriadku pre roky 2018/2019.

 

Hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková doplnila, že Ryanair tak oznámil pre rok 2018 už ôsmu novú leteckú linku z Bratislavy. "Koncom marca spustil lety na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku," vymenovala. Zároveň od júna otvorí nové linky do Eindhovenu v Holandsku a Dalamanu v Turecku. Následne od novembra pridá aj nové lety do ukrajinského Kyjeva-Boryspiľu a spomínaného marockého Marrákeša.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies