Z bratislavského letiska neodletela kvôli islandskej sopke linka do Írska

NETKY.SK • 25 Máj 2011, 07:00 • 2 min
Z bratislavského letiska neodletela kvôli islandskej sopke linka do Írska

Z bratislavského letiska neodletela kvôli islandskej sopke linka do Írska - Doprava Z Letiska M. R.

slovakia

left justify in out

img

Z Letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava (BTS) dnes kvôli sopečnej aktivite na Islande neodletela dopoludňajšia linka spoločnosti Ryanair do - ani z írskeho Edinburghu. TASR o tom informovala hovorkyňa BTS Dana Madunická.
      Táto situácia sa podľa nej dotkla približne 300 ľudí. "Cestujúci, ktorých let bol zrušený, môžu požiadať leteckú spoločnosť o vrátenie peňazí prostredníctvom formulára uvedeného na jej stránke, alebo sa môžu zdarma preknihovať na najbližší voľný let," vysvetlila.
      Všetky ostatné linky, ktoré sú na dnes naplánované, by mali byť aj uskutočnené. "Dopravcovia nám zatiaľ neavizovali ich rušenie," podotkla Madunická. Upozornila však, že cestujúci by mali počas týchto dní priebežne sledovať informácie uverejnené na webových stránkach dopravcov, u ktorých si letenku zakúpili a riadili sa ich pokynmi, nakoľko sa situácia neustále vyvíja.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies