Z brankára Wieseho bude možno wrestler

NETKY.SK • 16 September 2014, 16:51 • 2 min
Z brankára Wieseho bude možno wrestler

BERLÍN - Z futbalovej bránky do zápasníckeho ringu sa možno presunie niekdajší reprezentačný gólman Nemecka Tim Wiese.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný už len bývalý futbalista dostal ponuku stať sa profesionálnom wrestlerom, čiže zápasníkom, ktorý predvádza v ringu zápasnícke chvaty s prvkami zábavnej šou na pobavenie publika. "Prečo by som mal hneď povedať nie? Wrestling je najmä v USA veľmi populárny. Musím si to celé premyslieť. Stretnem sa s mojím poradcom a uvidím,“ uviedol Wiese pre denník Bild.

 

Wiese vzbudil pozornosť predstaviteľov svetového wrestlingu enormným nárastom svalovej hmoty v poslednom období. Pri výške 193 cm momentálne váži 115 kg, pritom ako futbalový brankár mal hmotnosť 85 kg. Wiese je známy najmä z osemročného pôsobenia vo Werdere Brémy, jeho posledným futbalovým zamestnávateľom bol Hoffenheim, ktorý s ním rozviazal kontrakt 21. januára 2014. Posledný zápas odchytal v bundeslige ešte o rok skôr. V reprezentácii Nemecka si pripísal v rozpätí rokov 2008 - 2012 šesť štartov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies