Z auta v centre Las Vegas sa spustila streľba, traja mŕtvi

NETKY.SK • 22 Február 2013, 11:40 • 2 min
Z auta v centre Las Vegas sa spustila streľba, traja mŕtvi

Z auta v centre Las Vegas sa spustila streľba, traja mŕtvi - Krimi Traja ľudia zahynuli a najmenej šiesti ďalší utrpeli zranenia pri dramatickej streľbe v centre Las Vegas, ktorá bola podľa svedkov horšia než akčný film. Napísala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

img

Traja ľudia zahynuli a najmenej šiesti ďalší utrpeli zranenia pri dramatickej streľbe v centre Las Vegas, ktorá bola podľa svedkov horšia než akčný film. Napísala o tom dnes agentúra AP.

K streľbe došlo na hlavnej triede Las Vegas Strip vo štvrtok v skorých ranných hodinách miestneho času. Keď sa vozidlá rútili po ceste, aby stihli prejsť, kým naskočí červená, niekto začal strieľať na Maserati z auta Range Rover.

Maserati narazilo do taxíka, ktorý začal horieť, pričom vnútri zahynuli dvaja ľudia. Vodiča z auta značky Maserati vyhlásili v nemocnici za mŕtveho.

Tri ďalšie autá a nákladné auto verejných služieb potom havarovali na križovatke, neďaleko veľkých kasín Las Vegas. Streľba, ktorú údajne spôsobila hádka v hotelovom kasíne, vyvolala horúčkovité pátranie po aute Range Rover a jeho posádke.

Išlo o posledný prípad zo série násilných činov v tejto časti mesta od začiatku roka. Ešte 6. februára dvaja ľudia utrpeli zranenia ohrozujúce život pri streľbe v parkovacej garáži; minulú sobotu pobodali turistu vo výťahu v hoteli na Mandalay Bay.

Šerif Doug Gillespie po streľbe na križovatke povedal, že násilie, ku ktorému došlo, nie je odrazom hodnôt obyvateľov alebo návštevníkov Las Vegas. Dodal, že nebudú tolerovať to, čo sa stalo. Prisľúbil, že strelcov nájdu a odsúdia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies