Z Amazing Spider-Mana bude minimálne štvordielna séria

NETKY.SK • 18 Jún 2013, 20:00 • 2 min
Z Amazing Spider-Mana bude minimálne štvordielna séria

LOS ANGELES - Snímka Amazing Spider-Man (2012) bude mať minimálne tri pokračovania. Pôvodne pritom mala byť prvou časťou trilógie.

slovakia

left justify in out

Ako spoločnosť Sony Pictures oznámila v pondelok, tretí Amazing Spider-Man sa dostane do kín 10. júna 2016 a štvrtý 4. mája 2018. "Spider-Man je naša najdôležitejšia, najúspešnejšia a najmilovanejšia séria. Sme nadšení z toho, že si môžeme rezervovať tieto dátumy premiér na ďalších päť rokov," uviedol Jeff Blake zo Sony Pictures.

Amazing Spider-Man je rebootom filmovej série o Spider-Manovi z rokov 2002, 2004 a 2007. V nej pavúčieho muža stvárnil Tobey Maguire a jeho partnerku Mary Jane Watson si zahrala Kirsten Dunst. Amazing Spider-Man sa vracia k zrodu superhrdinu a ukazuje, ako pohryznutie geneticky modifikovaným pavúkom zmení schopnosti tínedžera Petera Parkera (Andrew Garfield). Jeho stredoškolskú lásku Gwen Stacy si zahrala Emma Stone, ktorá s Garfieldom tvorí pár aj v reálnom živote. Prvá časť si na konto pripísala viac ako 750 miliónov dolárov. Dvojka, v ktorej si okrem Garfielda a Stone zahrajú aj Jamie Foxx, Dane DeHaan, Paul Giamatti či Shailene Woodley, by mala do slovenských kín doraziť 1. mája 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona