Yzerman: Stamkos vo februári nezmení dres

NETKY.SK • 16 Február 2016, 10:37 • 2 min
Yzerman: Stamkos vo februári nezmení dres

TAMPA - Kanadský hokejista Steven Stamkos nezmení v NHL dres pred koncofebruárovou uzávierkou prestupov, tvrdí generálny manažér Tampy Bay Steve Yzerman. Kapitánovi Lightning plynie posledný z piatich rokov platnej zmluvy, ktorá vyprší po tejto sezóne. Ak sa s klubom nedohodne na novej, od 1. júla bude neobmedzeným voľným hráčom.

slovakia

left justify in out

"Opakovane tvrdím, že vkladáme nádeje do dohody so Stevenom v určitom bode. Klub sa, vrátane neho, vo zvyšku základnej časti sústredí na prienik do play-off. Detaily rokovaní zostanú medzi zainteresovanými stranami a nebudem komentovať ich vývoj," uviedol v stanovisku Yzerman, citoval ho web nhl.com. Stamkos má v súčasnej zmluve klauzulu o nevymeniteľnosti.

Podľa serveru Sportsnet "blesky" ponúkli 25-ročnému centrovi maximálny kontrakt na osem rokov s celkovým príjmom 68 miliónov dolárov. V tejto sezóne nastrieľal 22 gólov a pridal 20 asistencií v 55 zápasoch. Celkovo odohral za Tampu 547 duelov v základnej časti NHL (540 bodov).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona