Yzerman sa na Silvestra opäť predstaví v drese Detroitu

NETKY.SK • 11 December 2013, 12:19 • 2 min
Yzerman sa na Silvestra opäť predstaví v drese Detroitu

DETROIT - Bývalý špičkový hokejista a dlhoročný kapitán Detroitu Red Wings Steve Yzerman si na Silvestra opäť oblečie dres klubu, keď sa predstaví v exhibičnom dueli veteránov proti Torontu. Ten sa uskutoční v otvorenej aréne v Michigane v predvečer novoročného zápasu NHL Winter Classic 2014 medzi Detroitom a Torontom.

slovakia

left justify in out

"Je to veľkolepá udalosť a oslava histórie nielen červených krídel, ale aj javorových listov z Toronta. A samozrejme, keďže som hral za Detroit tak dlho, patrí sa na tejto akcii zúčastniť," povedal pre oficiálny portál NHL Yzerman, ktorého účasť nebola pre jeho povinnosti vo funkcii generálneho manažéra Tampy Bay i kanadskej reprezentácie pred ZOH 2014 v Soči istá.

Na exhibícii prisľúbili hrať aj ďalšie legendy - Igor Larionov, Tomas Holmström, Brendan Shanahan, Sergej Fiodorov, Chris Chelios, Viačeslav Fetisov, Paul Coffey, či Nicklas Lidström. V úlohe koučov nebudú chýbať Jacques Demers, Scotty Bowman, Gordie Howe i Barry Smith.

Štyridsaťosemročný Yzerman bol v Detroite najdlhšie slúžiacim kapitánom v histórii celej NHL, s Red Wings získal trikrát Stanleyho pohár a v klube strávil celú svoju kariéru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies