Youtuber a boxer Logan Paul podpísal zmluvu s WWE

NETKY.SK • 2 Júl 2022, 11:13 • 2 min
Youtuber a boxer Logan Paul podpísal zmluvu s WWE

Dvadsaťsedemročný Logan Paul je vo svete sociálnych sietí fenoménom. Američan dokázal v priebehu rokov vybudovať jeden z najsledovanejších YouTube kanálov na svete a následne sa začal venovať podnikaniu, boxu či príležitostnému herectvu. Teraz však bude jeho domovom profesionálny wrestling.

slovakia

left justify in out

Rodák z Ohia podpísal s najväčšou wrestlingovou organizáciou sveta WWE kontrakt na niekoľko rokov, ktorý mu garantuje zápasy na tých najväčších podujatiach. Paul zaujal vedenie WWE na tohtoročnej WrestleManii v zápase dvojíc po boku dvojnásobného WWE šampióna a príležitostného herca Mikea „Miza“ Mizanina proti dvojici Rey a Dominik Mysterio a prezentoval sa vo výbornej forme.

 

 

Paul sa na sociálnych sieťach pochválil podpisom zmluvy v spoločnosti dočasnej výkonnej riaditeľky WWE Stephanie McMahon a jej manžela Paula „Triple H“ Levesquea, ktorý sa po ťažkom infarkte vracia do funkcie viceprezidenta oddelenia globálnej stratégie a vývoja.

 

 

Logana Paula by sme mali v ringu vidieť už na blížiacom sa podujatí Summerslam, ktoré sa uskutoční 30. júla na štadióne Nissan v Nashville. Súperom populárneho Youtubera zrejme bude jeho partner z WrestleManie Mizanin, ktorý ho po víťaznom zápase na najväčšej akcii roka fyzicky napadol.

 

 

Paul nie je v oblasti športovej zábavy nováčikom. Za sebou má napríklad mimoriadne propagovanú exhibíciu s Floydom Mayweatherom Jr., ktorú dokázal dotiahnuť k remízovému koncu a po súboji ho slávny boxer pochválil. Tomuto športu sa navyše úspešne venuje aj jeho súrodenec Jake, hoci treba dodať, že obaja bratia vzbudzujú v komunite bojových športov prevažne negatívne reakcie. Paulovci však vedia, ako sa predať a vďaka vlastnej vynaliezavosti objavujú nové možnosti vlastnej prezentácie, napríklad profesionálny wrestling.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies