YouTube vrátil Dominike Mirgovej oficiálne konto

NETKY.SK • 4 Júl 2012, 20:48 • 2 min
YouTube vrátil Dominike Mirgovej oficiálne konto

YouTube vrátil Dominike Mirgovej oficiálne konto - Zaujímavosti Slovenská speváčka Dominika Mirgová po niekoľkých týždňoch získala naspäť svoje oficiálne konto na videoportáli YouTube. Jej profil nedávno na základe viacnásobného nahlásenia zablokovali, no

slovakia

left justify in out

img

Slovenská speváčka Dominika Mirgová po niekoľkých týždňoch získala naspäť svoje oficiálne konto na videoportáli YouTube. Jej profil nedávno na základe viacnásobného nahlásenia zablokovali, no ako s úľavou skonštatovali jej zástupcovia, zákerný pokus sabotovať kariéru mladej speváčky neprajníkom nevyšiel a kanál DMirgovaOfficial je už opäť na webe.

„Po komunikácii so zástupcami spoločnosti Google sa nám úspešne podarilo získať stratené videá naspäť v pôvodnom stave aj s počítadlami,“ prezradil speváčkin manažér Michal Šefčík, ktorý zároveň tvrdí, že sa mu podarilo vypátrať príčinu i vinníka celej situácie a zabezpečil, aby sa nič podobné už neopakovalo. „Prišli sme na to pomerne jednoducho, na internete totiž človek, vystupujúci pod tou istou prezývkou na rôznych službách, nie je anonymný. Dá sa vypátrať a nám sa to podarilo,“ doplnil. „Komunikácia so zodpovednými pracovníkmi bola bezproblémová, radi nám vyšli v ústrety a po preverení relevancie nahlásení uznali, že obsah konta je naozaj náš. Preto nám zablokovaný účet vrátili. Navyše máme už teraz konto proti podobným situáciám zabezpečené. Tu sa kauza končí,“ uzavrel.

Dominika Mirgová sa tak znova teší z narastajúcej návštevnosti a pozitívnych komentárov na jej comebackovú skladbu Nová, ku ktorej vzniklo aj niekoľko letných tanečných remixov.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies