YouTube spúšťa platenú platformu Music Key

NETKY.SK • 13 November 2014, 16:11 • 2 min
YouTube spúšťa platenú platformu Music Key

BRATISLAVA - Obľúbená internetová služba YouTube spoločnosti Google spúšťa platenú platformu Music Key.

slovakia

left justify in out

Záujemcovia a záujemkyne môžu za sumu 9,99 eur mesačne získať neobmedzený prístup k videám a hudbe bez reklám a tiež členstvo v službe Google Play All Access. Súčasťou je aj možnosť sťahovania obsahu na neskoršie offline prezeranie. Cieľom spoločnosti je konkurovať portálom ako je napríklad líder na trhu Spotify.

 

Služba Music Key ponúkne možnosť sťahovania množstva hudby či videí, ako sú napríklad záznamy koncertov, remixy, raritné skladby interpretov či cover nahrávky. Okrem toho tvorcovia pridali funkciu prehrávania hudby na pozadí, takže užívateľ tabletu či smartfónu bude môcť hudbu počúvať aj popri inej činnosti so zariadením. 

 

Ako prví sa k platforme Music Key dostanú vybraní záujemcovia a záujemkyne z USA, Veľkej Británie, Španielska, Portugalska, Talianska, Írska a Fínska. Po šiestich mesiacoch testovania má Google službu sprístupniť aj ďalším. Music Key bude spočiatku dostupný len pre tablety a smartfóny, spoločnosť Google zatiaľ neplánuje platformu rozšíriť pre počítače. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies