YouTube chce otráviť a zmiasť svojich používateľov

NETKY.SK • 24 Marec 2018, 08:35 • 2 min
YouTube chce otráviť a zmiasť svojich používateľov

BRATISLAVA - Internetová služba YouTube chce "otráviť a zmiasť" svojich používateľov väčším počtom reklám, ktoré sa budú objavovať pred alebo po jednotlivých videách.

slovakia

left justify in out

V piatok to vyhlásil šéf hudobného oddelenia tejto spoločnosti Lyor Cohen. Toto opatrenie bude podľa neho "zamerané na tých, ktorí stránku používajú ako hudobnú službu zdarma". Podľa britskej BBC chce YouTube zvýšením počtu reklám dosiahnuť najmä to, aby si používatelia tejto služby zaplatili jej novú hudobnú službu, ktorou by YouTube chcel súperiť so službami ako Spotify, Apple či Amazon.

Zvýšenie počtu zobrazovaných reklám by sa malo podľa BBC týkať tých používateľov, ktorí na YouTube sledujú prevažne alebo iba hudobné videá a venujú tejto činnosti veľa času.

Zvýšením počtu reklám chce YouTube podľa BBC vyjsť v ústrety aj hudobným vydavateľstvám, ktoré túto službu dlhodobo kritizovali za to, že poskytuje hudbu zdarma.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona