Your Old Droog vydá v marci nový album

NETKY.SK • 18 Január 2017, 07:56 • 2 min
Your Old Droog vydá v marci nový album

BRATISLAVA - Americký rapper Your Old Droog oznámil, že 10. marca vydá prostredníctvom labelu Fat Beats svoju druhú štúdiovku s názvom Packs.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať štrnásť skladieb, z ktorých 27-ročný interpret zatiaľ predstavil single White Rappers (A Good Guest) a G.K.A.C.. Ako hostia sa na albume predstavia Danny Brown, Heems, Chris Crack či komik Anthony Jeselnik. Produkčne sa na ňom zas podieľali Nice Rec, E. Dan, Y.O.D., The Purist, RTNC, Edan, 88 Keys a The Alchemist.

 

 

Your Old Droog sa narodil na Ukrajine, odkiaľ jeho rodina emigrovala do USA. Rapper vyrastal a žije v newyorskom Brooklyne, pričom na hudobnej scéne sa pohybuje od júna 2014, keď na internete zverejnil eponymnú EP nahrávku. Následne mnohí hip-hopoví priaznivci začali špekulovať, že v skutočnosti ide o Nasa, keďže Your Old Droog má veľmi podobný hlas ako on. Mladý rapper však v auguste toho istého roku poskytol rozhovor magazínu The New Yorker, v ktorom odhalil svoju identitu, a následne absolvoval aj prvé vystúpenie. V novembri potom vydal aj eponymný debutový album, ktorý okrem nových skladieb obsahoval aj skladby zo spomínaného EP. Odvtedy ponúkol ďalšie dve EP nahrávky - Kinison (2015) a The Nicest (2015).


Tracklist albumu Your Old Droog - Packs:

 

01 G.K.A.C.
02 Jeselnik Skit 1
03 I Only
04 Bangladesh f. Heems
05 Grandma Hips f. Danny Brown
06 Jeselnik Skit 2
07 Just An Interlude f. Chris Crack
08 White Rappers (A Good Guest)
09 Help f. Wiki & Edan
10 Jeselnik Skit 3
11 You Can Do It! (Give Up)
12 Rapman
13 My Girl Is A Boy
14 Winston Red
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies