Yoko Ono previezli s chrípkou do newyorskej nemocnice

NETKY.SK • 27 Február 2016, 08:46 • 2 min
Yoko Ono previezli s chrípkou do newyorskej nemocnice

WASHINGTON - Japonsko-americkú umelkyňu a vdovu po hudobníkovi Johnovi Lennonovi Yoko Ono previezli v piatok večer v New Yorku sanitkou do nemocnice. Oznámila to dnes ráno agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorca 83-ročnej hudobníčky a mierovej aktivistky Elliot Mintz poprel správy amerických médií, podľa ktorých mala Yoko Ono utrpieť cievnu mozgovú príhodu. Zdôraznil, že hospitalizáciu jej odporučil osobný lekár kvôli chrípkovým symptómom.

 

Sanitka odviezla Yoko Ono z jej bytu na newyorskom Manhattane. Podľa Mintza jej stav nie je vážny a stále sa zlepšuje. Ešte dnes by ju mali zrejme prepustiť do domáceho ošetrenia.

 

Yoko Ono, ktorá len minulý týždeň oslávila 83 narodeniny, žije v luxusnom bytovom dome na Manhattane od roku 1973. Priamo pred týmto domom zastrelili 8. decembra 1980 Johna Lennona.

 

Chorú umelkyňu previezli do manhattanskej nemocnice Mount Sinai West. Ide o tú istú nemocnicu, v ktorej vyhlásili za mŕtveho Johna Lennona; v čase jeho smrti však malo zariadenie iný názov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies