Years & Years zverejnili videoklip k singlu Eyes Shut

NETKY.SK • 28 September 2015, 13:25 • 2 min
Years & Years zverejnili videoklip k singlu Eyes Shut

LONDÝN - Anglická kapela Years & Years dnes zverejnila videoklip ku skladbe Eyes Shut. „Oznámenie pre verejnosť: Hrozí apokalypsa. Pre vlastnú bezpečnosť si, prosím, pozrite video Eyes Shut o tom, ako prežiť,“ napísali členovia skupiny na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter krátko po zverejnení novinky.

slovakia

left justify in out

Frontman zoskupenia Olly Alexander sa v klipe prechádza po zničenej budove a jej okolí, pričom stretáva ľudí, ktorí sa modlia, hádajú či bijú. Ukážky z videa zverejnili Years & Years na Twitteri už cez víkend. Pieseň Eyes Shut je šiestym singlom z albumu Communion (2015), s ktorým sa formácii podarilo dobyť britský albumový rebríček. Z nahrávky pochádzajú aj skladby Real, Take Shelter, Desire, King a Shine.


Elektro-popové trio Years & Years tvoria spomínaný Angličan Olly Alexander, rodák z Holandska Emre Turkmen a Austrálčan Mikey Goldsworthy. Na hudobnej scéne sa pohybujú od roku 2010. Ešte pred spomínaným albumom Communion vydali EP nahrávky Traps (2013), Real (2014), Take Shelter (2014) a Y & Y EP (2015). Na konte majú napríklad nomináciu na BRIT Award v kategórii Critics' Choice. Podarilo sa im zvíťaziť v ankete BBC Sound of 2015, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies