Yaya Touré sa posťažoval na nedostatok uznania v Anglicku: Bolí ma to

NETKY.SK • 20 Október 2015, 12:09 • 2 min
Yaya Touré sa posťažoval na nedostatok uznania v Anglicku: Bolí ma to

MANCHESTER - Stredopoliar futbalového Manchestru City Yaya Touré sa cíti v Anglicku nedocenený. Legionár z Pobrežia Slonoviny sa v rozhovore pre francúzske periodikum L'Equipe posťažoval na nedostatok uznania a tvrdí, že napriek zisku viacerých trofejí sa necíti šťastný.

slovakia

left justify in out

"Som znechutený z nenávistných reakcií ľudí, ktorí sa snažia pošpiniť moje meno," vyhlásil Touré, ktorý prestúpil do City z Barcelony v roku 2010 a s tímom vyhral dvakrát Premier League a tešil sa aj z triumfu v FA Cupe. "Keď sa nedarí, tak to tu v Anglicku zdôrazňujú, keď je dobre, tak si to nevšímajú."

 

Tourému sa nepáči, že viac ako výkony na ihrisku okolie zaujíma to, koľko zarába. V tejto súvislosti pripomenul sezónu, keď so City získal titul. "Dal som vtedy 26 gólov, z toho 20 v Premier League a nikto to nespomenul. Musíte pochopiť moje znechutenie. Novinári písali o mojom plate a aká je to hanba. To ma bolí. Všetci si myslia, že som šťastný, keď mám tituly a veľa peňazí. Ale nie, nie som šťastný," dodal Touré.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona