Yaya Toure sa hnevá: Man City mi nedovolili byť s umierajúcim bratom

NETKY.SK • 24 Jún 2014, 15:25 • 2 min
Yaya Toure sa hnevá: Man City mi nedovolili byť s umierajúcim bratom

MANCHESTER - Futbalista Manchestru City Yaya Toure podrobil vedenie klubu ostrej kritike za to, že mu údajne v závere uplynulej sezóny neumožnilo voľno z rodinných dôvodov.

slovakia

left justify in out

Reprezentant Pobrežia Slonoviny, ktorý aktuálne háji farby "slonov" na MS v Brazílii, tvrdí, že funkcionári "citizens" mu nedovolili byť s umierajúcim bratom. Ibrahim Toure zomrel na rakovinu minulý týždeň v Manchestri.
     

"Na konci sezóny som chcel stráviť niekoľko dní s mojím bratom Ibrahimom. Klub ma však nepustil. Musel som odletieť do Dubaja oslavovať majstrovský titul a môj brat zatiaľ umieral doma v posteli," uviedol Toure pre magazín France Football.
     

Agentúra Reuters kontaktovala so snahou o vyjadrenie aj tím úradujúceho anglického šampióna, jeho tlačové oddelenie však odmietlo prípad komentovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies