Yaya Touré dostal 18-mesačný zákaz šoférovania

NETKY.SK • 13 December 2016, 13:10 • 2 min
Yaya Touré dostal 18-mesačný zákaz šoférovania

LONDÝN - Futbalista anglického Manchestru City Yaya Touré dostal za jazdu pod vplyvom alkoholu 18-mesačný zákaz šoférovania. O svojom treste informoval na sociálnej sieti Facebook.

slovakia

left justify in out

"V predchádzajúcich dvoch týždňoch boli určité pochybnosti, prečo ma obvinili z riadenia pod vplyvom alkoholu. Je totiž známe, že som moslim a nepijem. Vždy som odmietal alkohol. Každý kto ma pozná, respektíve sleduje futbal, vie, že som odmietol šampanské aj po získaní ocenenia pre Hráča zápasu," vyjadril sa Touré.

 

Aj keď stredopoliar Citizens tvrdí, že nepil, voči rozhodnutiu súdu sa neodvolal. "Pred súdom som povedal, že som nepil úmyselne. Sudca tento fakt akceptoval," uviedol reprezentant Pobrežia Slonoviny.

 

Touré sa v novembri vrátil po polročnej pauze do zostavy Manchestru City. Tréner Pep Guardiola nestaval hráča niekoľko mesiacov z kondičných dôvodov. Tourého meno nefigurovalo na jeseň v súpiske pre Ligu majstrov. Informáciu priniesla agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies