Yael má nový klip s Tinou. Radikálne si zmenil účes!

NETKY.SK • 24 Marec 2022, 16:40 • 2 min
Yael má nový klip s Tinou. Radikálne si zmenil účes!

BRATISLAVA - Mladý herec a interpret Matúš Kolárovský, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Yael, si pre svojich fanúšikov opäť pripravil ďalšie veľké prekvapenie. Novú energickú skladbu s názvom Sen, ktorú vydal spolu s jedinečnou Tinou, dopĺňa videoklip, v ktorom si interpret nechal zmeniť svoj ikonický účes. Nový vlasový styling, ktorý si môžete pozrieť v novom klipe, Matúšovi spravil šikovný Michal Vida zo Savage Barber Bratislava.

slovakia

left justify in out

„Na túto spoluprácu s Tinou som čakal veľmi dlho a aj touto cestou by som sa jej chcel veľmi pekne poďakovať za prijatie, ale aj mentoring. Veľmi si to vážim,“ vyhlásil Yael.

 

 

Skladba Sen je ďalšou novinkou, ktorá sa objaví na Yaelovom pripravovanom EP. Nahrávka sa objaví na svete v najbližších dňoch a bude dostupná v predpredaji na shop.rukahore.sk. Ponúkne 5 skladieb a jednu bonusovú pieseň.

 

Okrem toho sa Yaelovi fanúšikovia môžu tešiť na tohtoročné turné, ktoré sa začne 6. mája v Košiciach a skončí 27. mája krstom v bratislavskom klube Hopkirk. Kto bude krstným otcom, spevák zatiaľ nechce prezradiť, ale sľubuje, že je sa na čo tešiť.

 

img

 

O mix a master na postarala produkcia dvatritridva v zastúpení hudobných producentov Martina Šrámeka alias Maxa, Adriána Líšku a Mateja Mikloša. Videoklip vznikol, ako tradične, v produkčnom dome Illuminate pod režisérom Martinom Mikom.

 

Prečítajte si tiež: Lovestream festival ohlásil ďalšie svetové meno!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies