XXL Fest sa presunie z letiska na termálne kúpalisko

NETKY.SK • 14 Júl 2011, 16:15 • 2 min
XXL Fest sa presunie z letiska na termálne kúpalisko

XXL Fest sa presunie z letiska na termálne kúpalisko - Kultúra Letný hudobný festival Fernet Zetko XXL Fest 2011 v Nových Zámkoch sa týždeň pred otvorením presúva z letiska na termálne kúpalisko E. Tatarika.

slovakia

left justify in out

img

Letný hudobný festival Fernet Zetko XXL Fest 2011 v Nových Zámkoch sa týždeň pred otvorením presúva z letiska na termálne kúpalisko E. Tatarika. Podľa slov organizátora XXL Festu Romana Haulíka je dôvodom neočakávanej zmeny miesta konania „nepochopiteľná zmena postoja majiteľa pozemkov novozámockého letiska k festivalu a následné znemožnenie jeho konania na tomto mieste.“  Ústretový postoj v tejto situácii zaujalo podľa Haulíka Mesto Nové Zámky, ktoré festivalu ponúklo náhradné priestory v areáli novozámockého termálneho kúpaliska Štrand. „Festival sa tak bude môcť konať bez akýchkoľvek ďalších zmien či obmedzení v pôvodnom termíne od 21. do 23. júla. Kúpalisko je od letiska vzdialené približne kilometer. V minulosti sa osvedčilo ako skvelé  miesto pre Open Air festivaly ako napríklad Aquabeatz, Sunrise či Rainbow,“ konštatoval Haulík. Podľa neho bude zmena miesta konania XXL Festu v konečnom dôsledku znamenať väčší komfort pre návštevníkov.  „Aj z toho dôvodu, že denné teploty by sa mali v tom termíne pohybovať okolo 30 stupňov. Zmena nijako neovplyvní program festivalu ani plánované sprievodné aktivity,“ uzavrel Faulík.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies