XXIV. ročník Pohára Vysokých Tatier na mostíku s umelou hmotou

NETKY.SK • 20 Júl 2010, 11:56 • 2 min
XXIV. ročník Pohára Vysokých Tatier na mostíku s umelou hmotou

XXIV. ročník Pohára Vysokých Tatier na mostíku s umelou hmotou

slovakia

left justify in out

img

Skokanský športový areál FIS na Štrbskom Plese bude v závere tohto týždňa (23.-25. júla) dejiskom XXIV. ročníka medzinárodných lyžiarskych pretekov v skokoch na lyžiach pod názvom Pohár Vysokých Tatier na mostíku HS 100 s umelou hmotou. Samotné preteky sú zároveň súčasťou letnej série FIS Cupu, ktorá odštartovala uplynulý týždeň v rakúskom Villachu.
     Už v piatok 23. júla bude popoludní o 14.00 prvý oficiálny tréning, na ktorom sa zúčastní viac ako 50 mladých skokanov z 10 prihlásených krajín. Druhý oficiálny tréning bude v sobotu dopoludnia od 09.30 h. Popoludní nasledujú samotné preteky najskôr o 14.00 hodine skúšobným kolom a potom od 15.00 hodiny sa uskutočnia samotné prvé preteky FIS Cupu.
     V nedeľu bude skokanský program už bez tréningu. O 10.00 h sa začne skúšobné kolo a od 11.00 budú nasledovať druhé preteky FIS Cupu. Víťazov oboch súťaží vyhlásia bezprostredne po skončení skokanskej súťaže, najlepší skokan oboch dní bude zároveň víťazom XXIV. ročníka Pohára Vysokých Tatier.
     Na tatranskom mostíku sa predstavia skokani z Kanady, Holandska, Kazachstanu, Turecka, Talianska, Maďarska, Rumunska, Ruska, Českej republiky a Slovenska.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona