Xavi sa zastal Casillasa, ale neverí, že by prišiel do Barcelony

NETKY.SK • 18 Apríl 2013, 15:56 • 2 min
Xavi sa zastal Casillasa, ale neverí, že by prišiel do Barcelony

MADRID - Stredopoliar Xavi Hernández odsúdil spôsob, akým v konkurenčnom Reale Madrid zaobchádzajú s jeho reprezentačným kolegom Ikerom Casillasom.

slovakia

left justify in out

Dlhoročný kapitán "bieleho baletu" v tomto ročníku najskôr prišiel o post jednotky a keď sa znova dostal do bránky, 23. januára v zápas s Valenciou mu Álvaro Arbeloa kopol do ruky tak nešťastne, že mu zlomil kosť dlane ľavej ruky. Majster sveta a Európy sa už zotavil, ale tréner José Mourinho váha s jeho zaradením do zostavy. Španielsky reprezentačný kormidelník Vicente del Bosque s ním napriek výpadku počíta v júnovom Pohári konfederácií FIFA v Brazílii.

"Myslím si, že to nie je spravodlivé," komentoval Casillasovu situáciu na San Bernabéu Xavi Hernández pre regionálnu televíziu. Najradšej by ho videl na mieste jednotky Barcelony, ktoré sa hotuje po budúcej sezóne uvoľniť Víctor Valdés. "Žiaľ, Iker do Barcelony nikdy nepríde. Je príliš madridský. Neverím, že z Realu odíde. Samozrejme, že by som ho bral za spoluhráča. Ale to sa nestane," uvedomuje si Xavi.

Líder najvyššej španielskej súťaže nastúpi v utorok v mníchovskej Allianz Arene na prvé semifinále Ligy majstrov proti Bayernu. "Myslím si, že šance sú päťdesiat na päťdesiat. Bayern má parádnu fazónu. Už má vo vrecku nemecký titul. Narazia na seba dva veľké kluby a vtedy rozhodujú detaily," komentoval 33-ročný robotník katalánskeho stredu poľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona