Xavi Messimu: Chceš, aby Ronaldo opäť vyhral Zlatú loptu? Tak sa prestaň zašívať

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 14:31 • 2 min
Xavi Messimu: Chceš, aby Ronaldo opäť vyhral Zlatú loptu? Tak sa prestaň zašívať

BARCELONA - Španielsky futbalový klub FC Barcelona je od nedele 23-násobným majstrom krajiny. Tréner FCB Luis Enrique síce po zisku titulu odmietol špecifikovať najdôležitejší okamih sezóny, podľa mnohých však zlom k lepšiemu nastal v prvom dueli tohto kalendárneho roka, v ktorom "Blaugranas" prehrali 0:1 v San Sebastiáne.

slovakia

left justify in out

"Triumf v La Lige je pre nás veľmi uspokojujúci. Real Madrid hral totiž na vysokej úrovni. Súťaž má 38 kôl, nerád by som vyberal moment, ktorý bol najdôležitejší," vyhlásil podľa CNN 45-ročný tréner Barcelony Luis Enrique.

 

Ako uviedol denník El País, práve počas spomenutého duelu na štadióne Anoeta veterán Xavi Hernández ostro prehovoril do duše Lionela Messiho, keďže hrozilo, že Barcelona zopakuje neúspešnú sezónu 2013/2014 bez akejkoľvek trofeje.

 

"Nemôžeme si dovoliť zopakovať to, čo sa stalo minulý rok. A ty to vieš. Chceš, aby Cristiano Ronaldo opäť vyhral Zlatú loptu? Tak sa prestaň ´zašívať´, Leo," povedal údajne Xavi Messimu.

 

Barcelončania sa napokon po dueli v San Sebastiáne dostali do skvelej formy, odvtedy zaznamenali 29 víťazstiev, jednu remízu a dve prehry.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona