Xavi: Manchester City môže zabudnúť na Messiho

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 19:03 • 2 min
Xavi: Manchester City môže zabudnúť na Messiho

MADRID - "Leo miluje svoj klub, je lojálny a nikdy by ho neopustil," tvrdí opora stredu poľa Barcelony i španielskej reprezentácie Xavi Hernández.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar katalánskeho futbalového klubu FC Barcelona Xavi Hernández odkázal anglickému Manchestru City, že neexistuje šanca na získanie Lionela Messiho. Argentínsky útočník strávil uplynulé dva mesiace na listine zranených a v posledných týždňoch bojuje o to, aby našiel svoju starú formu.

Štvornásobný víťaz ankety o najlepšieho futbalistu sveta Messi má na svojom konte zatiaľ 230 ligových gólov v drese "blaugranas" od svojho debutu spred 10 rokov, ale márne hľadá hernú fazónu, ktorá ho predtým zdobila. Na základe tvrdení, že sa Messi len ťažko prispôsobuje taktickým požiadavkám trénera Kataláncov Gerarda Martina, vznikajú dohady, že by mohol v lete skúsiť nové príležitosti. 

"Samozrejme, vždy tu budú príbehy o najlepších hráčoch - ale Manchester City a aj ostatné tímy môžu zabudnúť na Messiho. Neexistuje prestupová čiastka, ktorá by ho dokázala zlákať. Leo miluje svoj klub, je lojálny a nikdy by ho neopustil," tvrdí opora stredu poľa Barcelony i španielskej reprezentácie Xavi Hernández. 

 

FC Barcelona v stredu privíta Manchester City v odvete osemfinále Ligy majstrov. V prvom zápase Katalánci zvíťazili na Britských ostrovoch 2:0. Informácie priniesla stránka goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona