Xavi by v budúcnosti rád trénoval Barcelonu

NETKY.SK • 2 December 2016, 14:17 • 2 min
Xavi by v budúcnosti rád trénoval Barcelonu

BARCELONA - Španielsky futbalista Xavi Hernandez by sa v budúcnosti rád vrátil do Barcelony ako tréner. Majster sveta a dvojnásobný európsky šampión momentálne pôsobí v katarskom klube Al Sadd.

slovakia

left justify in out

Viacerí hráči Barcelony sa netaja tým, že po skončení kariéry by radi zaujali funkcionárske pozície. Obranca Gerard Pique deklaroval, že ak by sa raz stal prezidentom katalánskeho klubu, pozíciu športového riaditeľa by zveril Carlesovi Puyolovi a Xaviho by posadil na trénerskú stoličku. "Myslím si, že Pique má vodcovské schopnosti. Dosiahne všetko, čo si zaumieni. Bol by to sen, keby bol prezident Barcelony a ja hlavný kouč," povedal Xavi, ktorý bol dlhé roky motorom stredovej formácie Barcelony.

 

Súčasnému lodivodovi Kataláncov Luisovi Enriquemu vyprší kontrakt po sezóne 2017/2018, zatiaľ sa však s vedením klubu nedohodol na jeho predĺžení. Xavi sa v Katare okrem hráčskej kariéry venuje aj trénerskému vzdelávaniu. Informovala o tom agentúra dpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies