Xavi by mohol po sezóne zamieriť do Kataru

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 12:36 • 2 min
Xavi by mohol po sezóne zamieriť do Kataru

BARCELONA - Dlhoročná opora futbalového klubu FC Barcelona Xavi by mal po sezóne podľa španielskych médií zamieriť do katarského klubu Al Sadd.

slovakia

left justify in out

V Katare dostane podľa denníka AS trojročnú zmluvu s opciou, za sezónu by si mal zarobiť okolo 10 miliónov eur. Noviny Mundo Deportivo informujú, že Xavi odletel počas terajšej reprezentačnej pauzy do Ázie rokovať o novom kontrakte. Vedenie Barcelony zatiaľ nekomentovalo správy o transfere.

 

Tridsaťpäťročný majster sveta i Európy má na Camp Nou kontrakt aj na budúcu sezónu, v poslednom čase však nedostáva veľa príležitostí. V Barcelone strávil celú kariéru, prvý zápas v A-mužstve odohral 18. augusta 1998. Trikrát sa tešil z úspechu v Lige majstrov, sedemkrát v Primera División a dvakrát v Kráľovskom pohári. Vlani po MS ukončil reprezentačnú kariéru, v národnom tíme odohral 133 zápasov a dal jedenásť gólov. V Al Sadde pôsobí od vlaňajška ďalšia španielska legenda Raúl.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies