Xabi Alonso si na tréningu zlomil kostičku v pravom chodidle

NETKY.SK • 21 August 2013, 15:24 • 2 min
Xabi Alonso si na tréningu zlomil kostičku v pravom chodidle

MADRID - Španielsky futbalový reprezentant v službách Realu Madrid Xabi Alonso si na stredajšom tréningu zlomil piatu metatarzálnu kostičku v pravom chodidle. Prostredníctvom tlačovej správy na klubovom webe o tom informovali predstavitelia madridského mužstva.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný rodák z Tolosy si podľa španielskych médií nezahrá približne tri mesiace. Xabi Alonso prišiel do Realu Madrid v roku 2009 z anglického FC Liverpool. Spomenuté zranenie utrpel skúsený stredopoliar hneď po návrate do tréningového procesu po operácii slabín. Ak sa vyplnia odhady dĺžky jeho liečby, opora Realu nútene vynechá väčšiu časť účinkovania svojho klubu v základnej skupine Ligy majstrov, zostávajúce tri stretnutia španielskej reprezentácie v európskej časti kvalifikácie o postup na MS 2014 a nepredstaví sa ani v prvom tohtosezónnom El Clásicu proti FC Barcelona koncom októbra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona