Xabi Alonso poprel odchod z reprezentácie

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 15:58 • 2 min
Xabi Alonso poprel odchod z reprezentácie

CURITIBA - Španielsky futbalista Xabi Alonso poprel špekulácie, že chce aj pod dojmom blamáže úradujúcich majstrov sveta na šampionáte v Brazílii ukončiť reprezentačnú kariéru.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu fifa.com sa mieni stredopoliar Realu Madrid ešte len rozhodnúť, či si bude aj naďalej obliekať najcennejší dres. "Stále nie som rozhodnutý, či zostanem v reprezentácii. Najskôr pôjdem na dovolenku oddýchnuť si a potom uvidím. Teraz na to nemyslím," povedal Xabi Alonso. Španiel odmietol komentovať informácie, podľa ktorých jeho odchodu má napomôcť napätá situácia v šatni. "Nebudem rozprávať o tom, čo sa deje v kabíne. Atmosféra v nej je rovnaká ako pred dvoma rokmi. Je však prirodzené, že sme pod tlakom," komentoval.

 

Španielsko doposiaľ na XX. majstrovstvách sveta v Brazílii prehralo obe stretnutia s Holandskom (1:5) a Čile (0:2) a nepostúpi do osemfinále. "Vieme, že nám chýbali rýchlosť a nasadenie, ale naše nadšenie bolo rovnaké ako vždy," doplnil stredopoliar "La Furie Roja". Záverečný duel odohrajú Španieli v pondelok proti Austrálčanom v Curitibe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies