Xabi Alonso by španielsky titul doprial Atléticu Madrid

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 15:09 • 2 min
Xabi Alonso by španielsky titul doprial Atléticu Madrid

MNÍCHOV - Podľa bývalého defenzívneho futbalového stredopoliara Realu Madrid Xabiho Alonsa by jeho mestský rival Atlético mohol získať titul v najvyššej španielskej súťaži.

slovakia

left justify in out

Záver tejto sezóny Primera División vyzerá byť veľmi tesný, líder z Barcelony vedie pred Atléticom o skóre a pred Realom o jeden bod. "Liga je vzrušujúca. Top tri tímy sú veľmi silné, ale Atlético má veľkú šancu ju vyhrať. Do každého zápasu pôjde s tým, ako keby išlo o finále," povedal stredopoliar Bayernu Mníchov Alonso, ktorý bude čeliť Atléticu v semifinále Ligy majstrov.


V stredajšom ligovom 34. kole Atlético vyhralo v Bilbau 1:0, Barcelona zmasakrovala La Coruňu na jej ihrisku 8:0 a Real Madrid si doma poradil s Villarrealom 3:0. V sobotu Atlético hostí Málagu a potom ho čaká ešte Rayo Vallecano, Levante a Celta Vigo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies