WTA Wu chan: Slovenská tenistka Cibulková v 1. kole nastúpi proti kvalifikantke

NETKY.SK • 23 September 2016, 15:55 • 2 min
WTA Wu chan: Slovenská tenistka Cibulková v 1. kole nastúpi proti kvalifikantke

WU-CHAN - Niektorá z kvalifikantiek bude súperkou slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej nasadenej ako desiatej v 1. kole hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier 5 Dongfeng Motor Wuhan Open v čínskom Wu-chane (dotácia 2,589 milióna USD, tvrdý povrch Decoturf II).

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom piatkový žreb. Ak Cibulková uspeje, v 2. kole ju vyzve postupujúca z duelu Danka Koviničová (Č. Hora) - Laura Siegemundová (Nem.). Na osemfinálové 3. kolo sa podľa nasadenia črtá súboj 27-ročnej Bratislavčanky s českou päťkou podujatia Karolínou Plíškovou.

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková bojuje na ázijskej šnúre aj o posilnenie svojich vyhliadok na štart na koncoročnom výberovom šampionáte WTA Finals 23. - 30. októbra v Singapure pre osem najlepších singlistiek sezóny. Momentálne figuruje na siedmej priečke v bodovaní Road. V dlhodobom svetovom rebríčku pre nasadzovanie sa nachádza na dvanástej pozícii.

Jednotkou "pavúka" vo Wu-chane je nemecká líderka renkingu Angelique Kerberová, dvojkou Španielka Garbine Muguruzová-Blancová, trojkou Poľka Agnieszka Radwanská a štvorkou Rumunka Simona Halepová. Titul obhajuje Američanka Venus Williamsová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies