WTA Wu-chan: Šarapovovej návrat pokazilo ľavé predlaktie

NETKY.SK • 29 September 2015, 15:49 • 2 min
WTA Wu-chan: Šarapovovej návrat pokazilo ľavé predlaktie

WU-CHAN - Návrat ruskej tenistky Marie Šarapovovej do súťažného diania po takmer troch mesiacoch v pondelok pokazilo zranenie predlaktia nedominantnej ľavej ruky.

slovakia

left justify in out

Trojka svetového rebríčka po 163 minútach odstúpila z duelu s Češkou Barborou Strýcovou v 2. kole dvojhry na turnaji WTA Premier Dongfeng Motor Wuhan Open na tvrdom povrchu v čínskom Wu-chane. V tej chvíli bol z jej pohľadu stav 7:6 (1), 6:7 (4), 2:1. V 1. kole mala voľný žreb.

"Začalo ma pobolievať ľavé predlaktie. Postupne sa to zhoršovalo. Uvedomila by som si, že by nebolo najrozumnejšie pokračovať, obiehať si to a hrať forhendy z bekhendovej strany, kompenzovať ten hendikep. Mesiace som nehrala súťažný zápas a podľa mňa toto je konzekvencia. Musím ešte popracovať, aby som sa do toho dostala," citoval Šarapovovú web Tenisovej asociácie žien (WTA).

Dvadsaťosemročná niekdajšia líderka renkingu Šarapovová do pondelka naposledy bola v akcii 9. júla, keď v semifinále Wimbledonu nestačila na neskoršiu šampiónku Serenu Williamsovú z USA. Tridsiateho augusta sa - už po žrebe - odhlásila z newyorských US Open.

"Mám za sebou veľa rôznych zranení a viem, že tento problém má k nim ďaleko. Len si vyžaduje starostlivosť. Samozrejme, že veľkými prioritami na zvyšok sezóny pre mňa sú šampionát v Singapure a finále Pohára federácie. Urobím všetko pre to, aby som na tieto podujatia bola zdravá," skonštatovala Šarapovová.

Dvojhra - 2. kolo:
Barbora Strýcová (ČR) - Maria Šarapovová (Rus.-2) 6:7 (1), 7:6 (4), 1:2 - skreč, Šarapovová po 163 minútach odstúpila pre zranenie ľavého predlaktia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies