WTA Washington: Pučkovová trafila čiarového rozhodcu a skončila

NETKY.SK • 2 August 2013, 09:31 • 2 min
WTA Washington: Pučkovová trafila čiarového rozhodcu a skončila

WASHINGTON - Ruská tenistka Oľga Pučkovová darovala Argentínčanke Paule Ormaecheovej víťazstvo v osemfinále dvojhry na tenisovom turnaji WTA Citi Open v americkom Washingtone.

slovakia

left justify in out

Za stavu 6:3, 3:6, 1:4 v zápase dohrávanom pre dážď zo stredy od zlosti nad pokazenou výmenou odpálila loptičku priamo do kolena čiarového rozhodcu a empajrovej Carrie Hinueberovej nezostalo nič iné, ako ju diskvalifikovať. Nepomohlo ani hráčkino ospravedlnenie a vysvetlenie, že išlo o nehodu. "Nepozerala som sa, kam loptička letí," uviedla Ruska. Supervízorka WTA Melanie Tabbová argument prijala, ale pravidlá hovoria jasne a Pučkovová sa s turnajom musela rozlúčiť. "Som na sto percent presvedčená, že hovorí pravdu a nebol v tom žiaden úmysel. Nepozerala sa tým smerom. Udrela do loptičky od frustrácie, že stratila bod. Čiarový rozhodca mal narazené koleno, bola to poriadna rana," povedala Tabbová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies