WTA Toronto: Cibulkovej triumf v 1. kole nad Stephensovou

NETKY.SK • 12 August 2015, 07:52 • 2 min
WTA Toronto: Cibulkovej triumf v 1. kole nad Stephensovou

TORONTO - Slovenská tenistka Dominika Cibulková zvíťazila v utorkovom stretnutí 1. kola dvojhry na turnaji Rogers Cup v kanadskom Toronte nad Američankou Sloane Stephensovou za 103 minút 6:3, 6:4. Víťazka využila 5 z 10 brejkových príležitostí, sama prišla o svoje podanie trikrát.

slovakia

left justify in out

Cibulková prestrihla šnúru štyroch prehier z ostatného obdobia a jej víťazstvo je o to cennejšie, že zdolala šampiónku minulotýždňového turnaja vo Washingtone. Bývalá hráčka Top Ten Cibulková je po štvormesačnej absencii na turnajoch zavinenej operačným zákrokom na nohe momentálne až na 62. mieste v rebríčku WTA, Stephensovej patrila v deň zápasu 29. pozícia. Za víťazstvo v 1. kole je istá nezdanená prémia 13 050 USD a 60 bodov do rebríčka.

Súperkou Cibulkovej v 2. kole prestížneho turnaja s vyše dva a pol miliónovou dotáciou v Toronte bude Francúzka Alizé Cornetová, ktorá si v úvode turnaja poradila s deviatkou žrebu, Španielkou Carlou Suárezovou-Navarrovou 6:3, 6:7 (2), 6:4.

Dvojhra - 1. kolo:
Dominika Cibulková (SR) - Sloane Stephensová (USA) 6:3, 6:4 za 103 minút

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies