WTA Tokio: Cibulková vypadla vo štvrťfinále štvorhry

NETKY.SK • 18 September 2014, 07:55 • 2 min
WTA Tokio: Cibulková vypadla vo štvrťfinále štvorhry

TOKIO - Slovenská tenistka Dominika Cibulková a Belgičanka Kirsten Flipkensová prehrali vo štvrtkovom štvrťfinále na turnaji v Tokiu s americkými dvojkami "pavúka" Raquel Kopsovou-Jonesovou a Abigail Spearsovou po veľkom boji 3:6, 6:4 a 11:13 v zápasovom tajbrejku.

slovakia

left justify in out

Slovenko-belgický pár, ktorý hral v Tokiu na základe voľnej karty, získal za štvrťfinálovú účasť 100 bodov do príslušného svetového rebríčka a spoločnú odmenu 6607 amerických dolárov. Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka Cibulková postúpila na turnaji Pan Pacific Open do štvrťfinále aj vo dvojhre.

Výsledok štvrtkového štvrťfinále štvorhry na turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v japonskom Tokiu (dotácia 1 000 000 USD, tvrdý povrch Deco Turf) 
Štvorhra - štvrťfinále: 
Raquel Kopsová-Jonesová, Abigail Spearsová (USA-2) - Dominika Cibulková, Kirsten Flipkensová (SR/Belg.) 6:3, 4:6, 13:11 (zápasový tajbrejk)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies