WTA Tokio: Cibulková v Tokiu proti Lučičovej-Baroniovej

NETKY.SK • 19 September 2015, 16:18 • 2 min
WTA Tokio: Cibulková v Tokiu proti Lučičovej-Baroniovej

TOKIO - Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová bude súperkou slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej v 1. kole budúcotýždňovej hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v japonskom Tokiu (dotácia 1 milión USD, tvrdý povrch Deco-Turf). Stanovil to sobotňajší žreb.

slovakia

left justify in out

Postupujúca si v osemfinále zmeria sily s úspešnou z duelu španielskej šestky podujatia Carly Suárezovej-Navarrovej s niektorou kvalifikantkou. Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka Cibulková, 47. v renkingu, má proti 33-ročnej Lučičovej-Baroniovej (104.) bilanciu 3:0, naposledy ju prekonala pred troma rokmi na antuke v Ríme 6:1, 6:2.


Jednotkou "pavúka" v Tokiu je Dánka Carolie Wozniacka, dvojkou Srbka Ana Ivanovičová, trojkou Španielka Garbine Muguruzová-Blancová a štvorkou Češka Karolína Plíšková.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona