WTA Tokio: Cibulková postúpila do osemfinále dvojhry

NETKY.SK • 22 September 2015, 12:44 • 2 min
WTA Tokio: Cibulková postúpila do osemfinále dvojhry

TOKIO - Slovenská tenistka Dominika Cibulková postúpila do osemfinálového 2. kola dvojhry na turnaji WTA Premier Toray Pan Pacific Open v Tokiu (dotácia 1 milión USD, tvrdý povrch Deco-Turf).

slovakia

left justify in out

V utorok viedla v zápase 1. kola singlovej súťaže v japonskej metropole nad Chorvátkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou 6:4, 1:0, keď 33-ročná semifinalistka Wimbledonu 1999 po 53 minútach odstúpila.

Dvadsaťšesťročná Bratislavčanka Cibulková, 48. v renkingu, teraz má proti Lučičovej-Baroniovej (85.) bilanciu už 4:0, do utorka naposledy ju prekonala pred troma rokmi na antuke v Ríme 6:1, 6:2. Chorvátka minulý týždeň bola v semifinále v Québec City.

Zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka Cibulková si medzi najlepšími šestnástimi zmeria sily so španielskou šestkou podujatia Carlou Suárezovou-Navarrovou. Nad 27-ročnou desiatkou hodnotenia vedie 2:0, odkedy na vlaňajších tzv. malých MS WTA v Sofii triumfovala 7:5, 6:4.

Dvojhra - 1. kolo:
Dominika Cibulková (SR) - Mirjana Lučičová-Baroniová (Chor.) 6:4, 1:0 - skreč, Lučičová-Baroniová po 53 minútach odstúpila

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies