WTA Sydney: Kučová hladko prehrala s McHalovou, Čepelová nenastúpila

NETKY.SK • 7 Január 2017, 09:15 • 2 min
WTA Sydney: Kučová hladko prehrala s McHalovou, Čepelová nenastúpila

SYDNEY - Slovenská tenistka Kristína Kučová neuspela v 2. kole kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA Premier Apia International v austrálskom Sydney (dotácia 776 000 USD, tvrdý povrch Plexicushion).

slovakia

left justify in out

Kučová prehrala s Američankou Christinou McHalovou za 54 minút 2:6, 1:6. Dvadsaťšesťročná Slovenka v zápase až päťkrát prišla o svoje podanie. Víťazka je nasadenou dvojkou kvalifikačného "pavúka" v Sydney. Zatiaľ čo Kučovej patrila v rebríčku WTA pred turnajom 80. pozícia, McHalová bola na 45. priečke.


V Sydney mala zabojovať o postup do finále kvalifikácie aj ďalšia Slovenka Jana Čepelová (98. v renkingu), ale na súboj proti Číňanke Tuan Jing-jing (103.) nenastúpila. Čínska tenistka teda postúpila bez boja. Informuje o tom web WTA v sekcii "live" zápasov.

Jana Čepelová (98. v renkingu) po nemenej dramatickej zápletke zdolala favorizovanú Američanku Louisu Chiricovú nasadenú ako štvrtú 2:6, 6:2, 7:5. Tento zápas trval bez 11 minút 3 hodiny a Čepelová v treťom sete zvládla obrat z 2:5 na 7:5. Za stavu 3:5 Slovenka dokonca odvrátila mečbal pri podaní súperky. Najbližšie sa 23-ročná Čepelová postaví proti Číňanke Tuan Jing-jing (103.).

Dvojhra - kvalifikácia - 2. kolo:
Christina McHalová (USA-2) - Kristína Kučová (SR) 6:2, 6:1 za 54 minút
Tuan Jing-jing (Čína) - Jana Čepelová (SR) - bez boja postup Jing-jing


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies