WTA Sydney: Halepovú vyradila z turnaja žalúdočná viróza

NETKY.SK • 13 Január 2015, 10:50 • 2 min
WTA Sydney: Halepovú vyradila z turnaja žalúdočná viróza

SYDNEY - Tenisový turnaj WTA Premier Apia International v austrálskom Sydney pokračuje už bez nasadenej jednotky vo dvojhre, Simona Halepová nenastúpila na utorňajší zápas druhého kola pre žalúdočnú virózu.

slovakia

left justify in out

V prvom kole mala voľný žreb. Karolíne Plíškovej tým uľahčila cestu do štvrtťfinále, lucky loserku Nicole Gibbsovú z USA prevalcovala Češka dvakrát 6:0. Halepová je presvedčená, že sa nakazila počas turnaja v čínskom Šen-čene, kde minulý týždeň vstúpila do sezóny ziskom svojho deviateho kariérneho titulu. Dúfa, že sa stihne vystrábiť do začiatku grandslamového Australian Open. 

 

"Cítila som, že nemôžem hrať. Prišla som sem s cieľom odohrať čo najviac zápasov, nútená prestávka ma neteší. Už tri dni som bez tenisu. Najskôr sa ale musím dať dokopy, potom môžem myslieť na tenis," povedala Halepová. 

 

V Sydney nepokračuje ani turnajová štvorka Caroline Wozniacka, Dánka pre zranenie zápästia skrečovala pondelňajší duel 1. kola s Češkou Barborou Záhlavovou-Strýcovou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies