WTA Stuttgart: Tenistka Cibulková potvrdila svoj štart na turnaji

NETKY.SK • 1 December 2016, 13:53 • 2 min
WTA Stuttgart: Tenistka Cibulková potvrdila svoj štart na turnaji

STUTTGART - Slovenská tenistka Dominika Cibulková bude koncom apríla 2017 štartovať na turnaji WTA v Stuttgarte, ktorý bude mať veľmi silné obsadenie. Na antuke v metropole Švábska sa predstaví až osem hráčok z elitnej desiatky rebríčka WTA vrátane svetovej jednotky Angelique Kerberovej.

slovakia

left justify in out

Nemka sa na domácej pôde pokúsi o víťazný hetrik. "Porsche Grand Prix je môj domovský turnaj. Teším sa na výnimočnú atmosféru a fantastických fanúšikov. Ak by sa mi podarilo v Stuttgarte vyhrať tretíkrát za sebou, bol by to ďalší významný míľnik v mojej kariére," citovala slová Kerberovej agentúra dpa.

 

Okrem nemeckej fedcupovej reprezentantky a Cibulkovej, ktorá koncom októbra vyhrala MS WTA Tour v Singapure, by sa v Stuttgarte mali objaviť Poľka Agnieszka Radwaňská, Rumunka Simona Halepová, Ruska Svetlana Kuznecovová,, Češka Karolína Plíšková, Američanka Madison Keysová a Španielka Garbine Muguruzová Blancová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies