WTA Stuttgart: Šarapovová sa vráti do tenisového kolotoča na obľúbenom turnaji

NETKY.SK • 10 Január 2017, 14:12 • 2 min
WTA Stuttgart: Šarapovová sa vráti do tenisového kolotoča na obľúbenom turnaji

BERLÍN - Ruska Maria Šarapovová sa po odpykaní dopingového trestu vráti do súťažného tenisu na turnaji WTA Porsche Grand Prix v Stuttgarte v apríli tohto roka. S odvolaním sa na potvrdenie organizátorov o tom v utorok informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná Šarapovová dostala na podujatí voľnú kartu. Turnaj sa začne 26. apríla a to už jej vyprší 15-mesačná suspendácia za užitie zakázaného meldónia.

 

"Nemôžem byť šťastnejšia, že sa vrátim práve na jednom z mojich najobľúbenejších turnajov. Už sa neviem dočkať, že uvidím opäť fanúšikov a budem robiť to, čo milujem," povedala trojnásobná víťazka v Stuttgarte z rokov 2012, 2013 a 2014.

 

Na antukovom turnaji by nemala chýbať ani aktuálna svetová jednotka Angelique Kerberová z Nemecka, ktorá tento turnaj vyhrala v rokoch 2015 a 2016.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies