WTA Stuttgart: Šarapovová prehrala v 2. kole, klesne v rebríčku

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 08:58 • 2 min
WTA Stuttgart: Šarapovová prehrala v 2. kole, klesne v rebríčku

STUTTGART - Ruská tenistka Maria Šarapovová si vo štvrtok pripísala prvú prehru na turnaji WTA Premier Porsche Tennis Grand Prix v nemeckom Stuttgarte po triumfoch v predchádzajúcich troch ročníkoch tohto halového antukového podujatia.

slovakia

left justify in out

V osemfinálovom druhom kole podľahla čerstvo 28-ročná Ruska nenasadenej domácej hráčke Angelique Kerberovej za 147 minút v troch setoch 6:2, 5:7, 1:6. Šarapovová ako jednotka "pavúka" mala na prvé kolo voľný žreb. Táto prehra pre hrdinku ostatných troch edícií v Stuttgarte znamená, že nezostane dvojkou svetového rebríčka vo dvojhre k 27. aprílu. Predstihne ju momentálne tretia Rumunka Simona Halepová, ktorá v minulosti už bola na druhej pozícii. Šarapovová na zachovanie nádeje zostať dvojkou singlového renkingu potrebovala aspoň semifinále turnaja s dotáciou 731 000 USD.

Dvojhra - 2. kolo (osemfinále):
Angelique Kerberová (Nem.) - Maria Šarapovová (Rus.-1) 2:6, 7:5, 6:1

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies