WTA Stuttgart: Husárová postúpila do štvrťfinále štvorhry

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 16:25 • 2 min
WTA Stuttgart: Husárová postúpila do štvrťfinále štvorhry

STUTTGART - Slovenská tenistka Janette Husárová a Poľka Paula Kaniová zvíťazili v utorňajšom zápase 1. kola štvorhry na turnaji WTA Premier Porsche Tennis Grand Prix v nemeckom Stuttgarte (dotácia 731 000 USD, antuka v hale) nad nemecko-luxemburským párom Mona Barthelová, Mandy Minellová za 50 minút jasne 6:2, 6:1.

slovakia

left justify in out

Husárová a Kaniová sa vo štvrťfinále miestnej deblovej súťaže stretnú s úspešnými zo stretnutia Bethanie Matteková-Sandsová, Lucie Šafářová (USA/ČR-3) - Jocelyn Raeová, Anna Smithová (V. Brit.). Už majú istotu 100 bodov do príslušného renkingu a spoločnej prémie 4665 eur pred zdanením. 

 

Husárová, teraz 145. v hodnotení štvorhry, sa do deblového diania na hlavnej profesionálnej úrovni vrátila po siedmich mesiacoch. Nedávno absolvovala intermezzo tréningového typu na podujatí ITF v Taliansku. 

 

Štyridsaťročná majsterka sveta tenisovej asociácie žien v debli 2002 a niekdajšia trojka renkingu Husárová minulý týždeň pôsobila vo funkcii trénerky slovenského fedcupového tímu počas bratislavského zápasu so Švédkami (4:0). Na niektorom z podujatí WTA do utorka naposledy hrala v septembri 2014 v Hongkongu. 

 

Štvorhra - 1. kolo: 
Janette Husárová, Paula Kaniová (SR/Poľ.) - Mona Barthelová, Mandy Minellová (Nem./Lux.) 6:2, 6:1 za 50 minút 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona