WTA Stanford: Hantuchová do štvrťfinále štvorhry, Cibulková nie

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 08:48 • 2 min
WTA Stanford: Hantuchová do štvrťfinále štvorhry, Cibulková nie

STANFORD - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová je na turnaji WTA Bank of the West Classic v kalifornskom Stanforde (Premier, dotácia 795 707 USD, tvrdý povrch vonku) stále bez prehry, spolu s Lisou Raymondovou z USA zdolali za 70 minút v 1. kole štvorhry americko-rumunskú dvojicu Mallory Burdettová, Sorana Cirsteová 2:6, 6:3, 10:8 v zápasovom tajbrejku.

slovakia

left justify in out

Ako tretie nasadené majú už teraz istotu 120 bodov do deblového rebríčka a spoločnej prémie 5420 dolárov. Vo štvrťfinále ich čakajú Američanky Asia Muhammedová a Allie Willová.

Zápasový tajbrejk rozhodoval aj o víťazkách súboja Dominiky Cibulkovej a Rumunky Monicy Niculescovej s nemeckou-chorvátskou dvojicou Julia Görgesová, Darija Juraková nasadenou ako druhou. V rovnakej fáze párovej súťaže uspeli po 91-minútovej bitke favoritky 4:6, 6:4, 10:8. Zdolané si za deblové vystúpenie rozdelia 2830 USD a pripíšu si jeden bod do príslušného rebríčka. 

Obe slovenské tenistky zasiahnu vo štvrtok v Stanforde do diania v osemfinálovom 2. kole dvojhry. Hantuchová si zmeria sily s poľskou sedmičku pavúka Urszulou Radwanskou, Cibulková ako tretia nasadená mala v prvom kole voľný žreb a teraz narazí na Švajčiarku Stefanie 

Štvorhra - 1. kolo: 
Daniela Hantuchová, Lisa Raymondová (SR/USA-3) - Mallory Burdettová, Sorana Cirsteová (USA/Rum.) 2:6, 6:3, 10:8 (zápasový tajbrejk) 
Julia Görgesová, Darija Juraková (Nem./Chor.-2) - Dominika Cibulková, Monica Niculescová (SR/Rum.) 4:6, 6:4, 10:8 (zápasový tajbrejk) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies